За ухилення від призову до відповідальності притягнули 303 волинян

За ухилення  від призову  до відповідальності притягнули  303  волинян

У Камінь-Каширському району за  ухилення від армії до  відповідальності притягнули 303 особи.

Про це розповів військовий  комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату Сергій Швачко,  – повідомляють у райдержадміністрації.

Чоловік зазначив, що призовна кампанія на строкову військову службу триватиме до кінця грудня.

«Наше завдання – не допустити зниження якісної характеристики призовного ресурсу, який направляється на комплектування військових частин. Адже традиційним проблемним питанням є значна кількість «ухилянтів». Так, за фактом ухилення від призову до адміністративної відповідальності притягнуто 303 особи», – розповів комісар.

Чоловік нагадув, що військовослужбовці строкової служби не залучаються до виконання завдань у складі Об’єднаних сил на Cході.

Швачко  наголосив, що в рамках оповіщення призовників найкраще спрацювали Сошичненська, Раковоліська та Боровненська. Натомість, Великообзирська, Грудківська, Качинська, Тоболівська, Ворокомлівська гальмують даний процес.

«Як бачимо, не всі покладені на нас завдання виконані, а часу залишається обмаль. Призов до війська має бути завершеним вчасно та якісно. Тому потрібно посилити відповідну роботу, щоб залучити необхідний мобілізаційний ресурс для строкової служби. Впевнений, що в нашому районі є свідомі, вмотивовані й цілеспрямовані громадяни. Саме такі люди підвищують імідж військової служби», – резюмумав голова РДА Валерій Дунайчук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленькому хлопчику з Волині, який народився без ока, збирають гроші на протез
Наступна новина У Луцьку придбали автомобіль, який допомогатиме у реабілітації атовців. ФОТО
Останні новини
Схожі новини