НСЗУ хоче закрити ковідні госпіталі в Боголюбах і луцькому пологовому, - Поліщук

НСЗУ хоче закрити ковідні госпіталі в Боголюбах і луцькому пологовому, - Поліщук
Фото ілюстративне

Волинську обласну клінічну лікарню, тимчасовий інфекційний госпіталь при Луцькому клінічному пологовому будинку та Луцьку міську клінічну лікарню пропонують виключити з переліку закладів, що надають допомогу пацієнтам із COVID -19.

Таку пропозицію внесла Національна служба здоров’я України, - повідомляє міський голова Луцька Ігор Поліщук.

«Такий непрофесійний, недалекоглядний та вкрай небезпечний крок зі сторони НСЗУ створює велику загрозу для нашої області в разі чергового загострення ситуації з захворюванням на COVID-19 та створює ряд супутніх проблем та загроз для хворих на COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Міський голова вважає, що Волинська обласна інфекційна лікарня не впорається з тією кількістю пацієнтів, яка виникне в разі загострення ситуації з COVID-19, а Луцька центральна районна лікарня на даний момент не готова бути базовою лікарнею по COVID-19.

У зв’язку з цим на найближчій сесії підготують звернення до депутатів Верховної Ради, Кабміну та Міністерства охорони здоров’я щодо негайного реагування на таку пропозицію.

Читати також: Яка ситуація із COVID-19 у волинських школах


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бузок і НЕрадянська Леся. Мирослав Лаюк у будинку Косачів, розмова про Луцьк. #МІСТО НАТХНЕННЯ
Наступна новина На Волині за добу померло шестеро людей від COVID-19
Останні новини
Схожі новини