У Луцьку лабораторний центр буде робити платні ПЛР-тести

У Луцьку лабораторний центр буде робити платні ПЛР-тести

 З 22 липня у вірусологічній лабораторії  ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» можна пройти ПЛР та ІФА тестування на COVID-19 на платній основі.

Тестуватимуть за адресою проспект Волі, 55, щоденно, крім вихідних, з 8.30 до 17.00 год, перерва на обід з 13.00 до 14.00 год., тел..0332757780, – інформують на сайті установи.

Вартість одного дослідження на  визначення  корона вірусу  SARS-CoV-2 методом ПЛР – 976,82 грн, забір матеріалу — 91,85 грн. Результат дослідження  видається наступного дня  замовнику, або на вказану електронну адресу.

Рекомендації перед здачею аналізу:

  • За 3-4 години не вживати їжу, не пити, не чистити зуби, не полоскати горло, не вживати жувальну гумку, не курити;
  • За 6 годин до забору матеріалу  не використовувати лікарські засоби для зрошення ротоглотки та препарати для розсмоктування;
  • Безпосередньо перед взяттям матеріалу не використовувати пастилки для освіження дихання.

Можна перевірити  наявність у себе титру захисних антитіл – імуноглобулінів М та G (тобто набутого імунітету) до  коронавірусу методом  ІФА. Біологічним матеріалом для дослідження є кров. Вартість одного дослідження  методом ІФА – 157,72 грн. Забір матеріалу  проводиться в найближчій  поліклініці, або в будь-якому  іншому медичному закладі. Результат дослідження видаємо замовнику, або на вказану електронну адресу.

Проте, необхідно знати, що результат ІФА – дослідження не є підставою для  дострокового припинення самоізоляції.

Нагадаємо, на Волині 46 нових хворих на коронавірус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Майже як Лазурний берег». Леся Нікітюк відпочиває на Світязі
Наступна новина На відеокамери в Центральному парку виділять 1,5 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини