Забагато ромів і безхатьків: у Луцьку скаржаться на роботу автостанції

Забагато ромів і безхатьків: у Луцьку скаржаться на роботу автостанції

У Луцьку скаржаться на роботу автостанції №1, що на вулиці Конякіна, 39, через те, що там багато безхатьків та людей різної національності, які виманюють у пасажирів гроші.

Про це повідомили під час розширеної наради з міським головою, передає «Конкурент»

Мер міста Ігор Поліщук зазначив, що в міськраду надходить дуже багато скарг на роботу ПрАТ «ВОПАС», яке й опікується автостанцією. З його слів, там дуже багато безхатьків та різних інших осіб, які виманюють в людей гроші, а стан туалету, що працює на території, незадовільний.

«Там жахлива громадська вбиральня, тому треба це виправити, бо автостанція – візитна картка міста. Крім того, коли пасажири на автостанції чекають автобус, до них одразу підсідають безхатченки та люди різної національності й виманюють гроші», – кажуть у міській раді.

Згадали також і за стихійну торгівлю на дорозі, через яку виїжджають автобуси. Прямісінько на проїжджій частині люди продають овочі, фрукти та інші товари, що заважає не тільки пішоходам, а й водіям. До того ж, пил і бруд одразу потрапляє на продукцію, що несе додаткову загрозу покупцям.

Представникам муніципальної варти доручили врегулювати ситуацію, яка склала на автостанції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині двоє озброєних злочинців пограбували жінку
Наступна новина У громаді на Волині сплели більше 25 тисяч метрів маскувальних сіток. ФОТО, ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини