У Луцьку на Львівській – протест: люди перекрили дорогу. ФОТО

У Луцьку на Львівській – протест: люди перекрили дорогу. ФОТО

У Луцьку протестувальники перекрили вулицю Львівську. Кажуть, в такий спосіб хочуть відстояти своє житло у будинках на Агрономічній у районі цукрового заводу.

Про це виданню ВСН повідомила одна з протестувальниць.

Так, за словами жінки, наразі нове керівництво цукрового заводу робить усе можливе, аби виселити до 70 людей з квартир, які ті отримали 40-50 років тому.

«З п'ятниці нам вимкнули воду і світло, в період такої спеки - це крах усій нашій консервації. Люди вже повикидали усе, що могли з морозильних камер. Новий директор цукрового сказав: душитиму водою, світлом і газом», - пояснила жінка. 

Зі слів протестувальників, нове керівництво цукрового заводу хоче, аби люди переїхали до гуртожитку, а на місці будинку - мають будувати нові очисні. 

Як повідомляю кореспондент ВСН на місці події, наразі люди розблокували рух транспорту. Поліцейські спробують владнати питання у міській раді з новим керівництвом цукрового заводу. Якщо ж лучанам не повернуть їхні квартири, обіцють знову вийти на протест. 

Заступник міського голови Ірина Чебелюк відмовилась давати коментарі телефоном, лише повідомила, що згідно з документами будинок - нежитлове приміщення. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Авто перекинулося на дах: на Волині пʼяний водій вчинив ДТП
Наступна новина Волинянка перемогла на чемпіонаті Європи з параканое
Останні новини
Схожі новини