У Луцьку другий день протестують підприємці та ветерани АТО

У Луцьку другий день протестують підприємці та ветерани АТО

Під Департаментом муніципальної варти Луцька зібралися ветерани АТО/ООС та підприємці Центрального ринку. Люди мітингують другу добу.

Зі слів учасника акції Євгена Городничука, люди вимагають звільнення очільниці муніципальної варти Юлії Сиротинської та радника міського голови Ігоря Поліщука, пише «Суспільне».

12:00 - до мітингувальників вийшов прокурор луцької місцевої прокуратури Василь Корнесюк. Він прийняв письмове звернення від учасників акції протесту. Результат розгляду звернення пообіцяв озвучити за тиждень. Мітингувальник пішли від прокуратури та повернулися на ринок. Акція протесту продовжується.

11:30 - учасники акції збираються йти до прокуратури області. Туди несуть звернення, з проханням розслідувати службові зловживання директорки Департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської. Очільниця департаменту до мітингарів не вийшла.

11:00 - мітингувальники намагаються потрапити до департаменту. Частина учасників акції зайшла у приміщення, але потрапити до кабінету Юлії Сиротинської не можуть. На місці події працює слідчооперативна група.

Частина учасників акції протестували вночі. "Я сидів разом з усіма вночі на сходах до міської ради. Наша акція безстрокова. Ми не підемо поки не виконають наших вимог", - каже голова громадської організації інвалідів АТО Волині Євген Городничук.

Нагадаємо, напередодні 28 липня ветерани АТО/ООС та підприємці Центрального ринку прийшли до сесійної зали Луцької міської ради. Люди вимагають публічних вибачень за образи у соцмережах та звільнення двох чиновників


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні на перетині «червоних» та «зелених» зон встановлять пости
Наступна новина За місяць показник захворюваності на коронавірус в Україні зріс утричі
Останні новини
Схожі новини