У Луцьку на кіосках рекламують наркотики. Власників можуть оштрафувати

У Луцьку на кіосках рекламують наркотики. Власників можуть оштрафувати

Графіті у вигляді електронних скриньок та посилань на ресурси, що розповсюджують наркотики, були виявлені інспекторами відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на фасадах тимчасових споруд, що розташовані за адресами: вул. Дубнівська, 36 та просп. Перемоги, 1.

Про це повідомляє Департамент муніципальної варти у фейсбуці. 

Власникам комерційних об’єктів було видано приписи на термінове усунення надписів та приведення до належного вигляду фасадів споруд. У разі невиконання вимог приписів інспекторами будуть складені протоколи за порушення статті 152 КУпАП, штраф за порушення якої у даному випадку складає від 850 до 1700 грн.

«Повідомляємо, що якщо Вам відомо про наявність графіті, надписів та малюнків на території міста, що рекламують наркотичні засоби, просимо повідомляти за телефонами гарячої лінії "Групи швидкого реагування" департаменту: 0670000679 або 0661021102», – просять на сторінці муніципальної варти.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь – у трійці областей, де найбільше пар одружуються повторно
Наступна новина Тарифи на тепло і воду в цьому опалювальному сезоні не зростуть, – Шмигаль
Останні новини
Схожі новини