У Луцьку на місці «Кава клубу» відкрилося нове кафе

У Луцьку на місці «Кава клубу» відкрилося нове кафе

У Луцьку на вулиці Кривий Вал, 24а відкрився новий заклад «Eтно Loft». Основа його меню – м’ясні страви, а також вареники та пельмені.

Раніше на цьому місці багато років працювала кав’ярня «Кава клуб». Вона закрилась близько 1,5 місяця тому.

Що в меню

В меню є страви, як української, так і європейської кухні. Вареники з бринзою тут коштують 47 гривень за порцію, млинці з куркою і грибами – 39 гривень, пельмені в горщику – 58 гривень, стейк з сьомги – 122 гривні за 100 грам, ковбаски гриль – 42 гривні за 100 грам, свинні реберця в соусі – стільки ж, солянка – 65, салат з філе індички – 80 гривень. Тут запевняють, що вареники і пельмені ліплять самостійно, а не купують напівфабрикати.

Еспресо – 18 гривень, капучино – 27 гривень, трав’яний чай – 20 гривень.

У закладі розповідають, що хочуть відійти від репутації місця, де їдять лише десерти. Хоча солодощі в меню все ж є. Торти «Карпати», «Трюфельний», «Віденський», «Наполеон», «Спартак» коштують по 35 гривень за 100 грамів.

Що в інтер’єрі

Власник закладу Андрій Підгорний описує інтер’єр, як поєднання етно-стилю та лофту. Меблі з – темного дерева. Стіни обкладені декоративною плиткою. В одному з двох залів – фонтан.

Всередині закладу – близько 40 місць. На літній терасі, яка поки працює, ще 20.

«Eтно Loft» працює з 09:00 до 22:00 щодня.

Раніше Андрій Підгорний відкрив заклади «Кримські чебуреки», «Здибанка», «Вечірній Луцьк», а також їдальню у бібліотечному корпусі ВНУ ім. Лесі Українки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку прибиратимуть сніг за 1,5 мільйона гривень
Наступна новина У Раді хочуть звільнити міністра економіки
Останні новини
Схожі новини