У Луцьку на Поминальну суботу запустять додаткові тролейбуси та автобуси

У Луцьку на Поминальну суботу запустять додаткові тролейбуси та автобуси
Фото ІА «Конкурент»

На Поминальну суботу, 6 червня, у Луцьку буде додатково задіяно 8 тролейбусів, що курсуватимуть за маршрутом “Київський майдан — Гаразджа”, та 12 автобусів, що курсуватимуть містом.

Про це повідомили сьогодні, під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, – інформують на сайті міськради.

З 1 червня у Луцьку запрацював громадський транспорт, станом на сьогодні вулицями міста курсує 167 одиниць транспорту. Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що було зафіксовано випадки порушення карантинних заходів пасажирами: відсутність маски, недотримання соціальної дистанції та інше. Відтак вкотре наголосив на необхідності дотримання правил карантину.

Окрім того, Григорій Пустовіт підкреслив, що безкоштовний проїзд пільгових категорій населення здійснюватиметься лише за наявності електронного квитка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зафіксували 9 нових випадків коронавірусу
Наступна новина 1000 тестів на коронавірус передала «Європейська солідарність» Волинській обласній лікарні
Останні новини
Схожі новини