У Луцьку створили додаток, у якому можна буде оплатити парковку

У Луцьку створили додаток, у якому можна буде оплатити парковку
Фото ілюстративне

 

У Луцьку запускають мобільний додаток, завдяки якому можна швидко заплатити за парковку.

Незабаром в місті розпочне діяти ряд платних парковок, відтак запуск додатку є дуже актуальним, – розповів мер Луцька Ігор Поліщук на своїй фейсбук-сторінці.

14 грудня стартує тестова бета-версія додатку «SmartLutsk» для Мобільного Паркування на базі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Цей додаток створили з метою легкої та зручної сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів в місті Луцьку.

Посилання для мобільних телефонів та планшетів на базі операційної системи Android — «SmartLutsk»

Для iOS — операційна система від Apple

Завантаживши додаток «SmartLutsk» ви зможете створити персональний кабінет, додати свої транспортні засоби, або засоби, якими ви користуєтесь як водій.

Бета-Версія працюватиме тиждень в тестовому режимі з метою виявлення усіх технічних помилок, «багів» тощо. В разі будь яких труднощів при встановлені додатку та проблем з користуванням, просять звертатися в месенджер Telegram за номером телефону: +38 (067)-332-61-46. Процес модернізації додатку після звернення щодо технічних проблем, займатиме від 2-х до 24-х годин.

28 травня 2021 року між представниками департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та ТОВ «ТУМС» було підписано договір про співробітництво, який спрямовано на розвиток паркувального простору міста Луцька.

Співробітництво передбачає реалізацію на базі нашого міста пілотного проєкту, щодо впровадження системи «Мобільне паркування», що дасть нагоду поповнити міський бюджет та навести лад з платним паркуванням.

Читати також: У Луцьку на Молоді буде платна парковка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Очільниця Ківерцівського медичного коледжу написала заяву на звільнення
Наступна новина 16-річного лучанина, який збив людей на переході, взяли під цілодобовий домашній арешт
Останні новини
Схожі новини