У Луцьку на Теремнівській хочуть побудувати стадіон. Яким він буде

У Луцьку на Теремнівській хочуть побудувати стадіон. Яким він буде

КП «Луцькводоканал» планує збудувати на вулиці Теремнівській спортивний комплекс із системою відеоспостереження. А згодом організовувати змагання під патронатом Луцької міської ради та на загальнодержавному рівні.

Відповідне питання порушували на сесії Луцькради ще в грудні. Тоді ж керівництво водоканалу подало інформацію щодо планів, пише ІА Конкурент

Зокрема, на відведеній ділянці планують розмістити: 

- стадіон із футбольним полем розміром 90×45 м (трав’яне покриття), трибунами на 50-100 глядацьких місць та підтрибунними приміщеннями (роздягальні та душові для команд, суддівська та інші приміщення, вбиральня);

- мініфутбольне поле розміром 40×20 м;

- сидіння для членів команд на 20 місць;

- огорожа висотою 6 м та освітлення;

- тренажерна зона, лавки для сидіння (відпочинку), зелені насадження;

- паркувальні місця для автомобілів.

Зі слів очільника «Луцькводоканалу» Віктора Гуменюка, зараз готують документи для оформлення, внесення в реєстр. Про вартість будівництва такого комплексу говоритимуть, коли знайдуть проєктанта. Проте розглядають різні джерела фінансування. 

«У нас проблема в тому, що дуже багато підприємств мають футбольні команди, які беруть участь у різних турнірах, але, попри це, не мають комунальних стадіонів. Якщо цей стадіон побудують, то в Луцьку з'явиться можливість організовувати подібні турніри. Головне, аби було місце, де це можна зробити», – наголосив Віктор Гуменюк. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. Де виявили нові випадки зараження
Наступна новина «Таке трапляється досить рідко». На Волині сфотографували унікальні «крижані квіти»
Останні новини
Схожі новини