«Луцькводоканал» планує збудувати спорткомплекс з відкритим стадіоном

«Луцькводоканал» планує збудувати спорткомплекс з відкритим стадіоном
Фото ілюстративне

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» планує облагородити територію навколо стадіону на вулиці Теремнівській, а сам стадіон хочуть реконструювати із залученням меценатських коштів.

Про це стало відомо під час засідання позачергової третьої сесії Луцької міської ради 29 грудня, пише «Волинські Новини».

Так, депутати розглянули проект рішення про надання КП «Луцькводоканал» в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивного комплексу на вул. Теремнівській, 40г. В процесі розгляду депутати поцікавилися, чи має підприємство кошти на такі цілі і що саме тут хочуть збудувати.

Директор підприємства Віктор Гуменюк повідомив, що на згаданій території був свого часу відкритий стадіон, але згодом він став захаращений. Він зазначив, що наразі є можливість створити цільовий фонд для залучення спонсорських коштів на будівництво спорткомплексу. Зокрема, там пропонують збудувати відкритий стадіон з трибунами і роздягальнею, який би відповідам усім вимогам.

«На комунальному підприємстві діє своя футбольна команда, яка брала участь в чемпіонатах. Ми вбачаємо можливість відновлення цього футбольного поля, в тому числі через цільові фонди, щоб залучити спонсорів, бізнесменів, громадян і відновити цей стадіон. Ці інструменти ми вже використовували і свого часу створили цільовий екологічний фонд, щоб залучати бізнес і меценатів до екологічних проектів в Луцьку. Є передпроектні пропозиції, відповідно до яких тут має бути футбольне поле, що відповідає вимогам УЄФА, з роздягальнею і трибунами. Поле має бути відкрите і покриття не штучне, а має бути трава з поливом», - повідомив він.

Директора підприємства також запитали, чи не з’явиться з часом на цій території чергова багатоповерхівка, та Віктор Гуменюк запевнив, що ділянку передають з чітким цільовим призначеням.

Обговоривши, депутати 38 голосами «за» проект рішення підтримали.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вперше на Західній Україні». У львівській лікарні, яку очолює волинянин, пересадили печінку
Наступна новина На волинському підприємстві вбили чоловіка. Триває слідство
Останні новини
Схожі новини