У Луцьку на територіальну оборону виділять 1 млн гривень, – Поліщук

У Луцьку на територіальну оборону виділять 1 млн гривень, – Поліщук

Мер Луцька Ігор Поліщук закликав містян не панікувати.

Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй фейсбук-сторінці.

«Сьогодні нашим спільним завданням є зберігати спокій, не допустити панічних настроїв та не впадати в песимізм, нашим завданням є зберігати холодний розум та недопустити необдуманих імпульсивних вчинків», – зазначив міський голова.

Читати також: «Ми нікому і нічого не винні, і ми нічого і нікому не віддамо», - Зеленський

Також за його словами, вже тривалий час Луцька міська рада і її структурні підрозділи працюють разом із військовими над розгортанням тероборони у місті.

«Вже завтра на черговій сесії буде прийнято програму сприянні територіальній обороні та буде виділено, на всі цілі, на те, що є перш необхідним для територіальної оборони, 1 мільйон гривень», – повідом Поліщук.

Читати також: Олександр Положинський вступив до тероборони ЗСУ

«Разом з підрозділами ДСНС ми працюємо над питаннями цивільного захисту і раніше нами було виділено понад 600 тисяч гривень на підвищення ефективності та на модернізацію системи оповіщення для цивільного захисту населення», – додав він.

Читати також: Волинські депутати дали 2,6 мільйона гривень на тероборону

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=372&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fihor.polishchuk%2Fvideos%2F3189867917954256%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="372" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловік, який випав з вікна третього поверху, скотився зі сходів
Наступна новина У Луцьку під час руху в маршрутки відлетіло колесо
Останні новини
Схожі новини