У Луцьку нагородили кінолога та собаку, які знайшли 7-річного Матвія у болоті

У Луцьку нагородили кінолога та собаку, які знайшли 7-річного Матвія у болоті

У Луцьку нагородили гвардійського кінолога та службову собаку, які відшукали 7-річного Матвія із села Холонів і дістали хлопця з болота, де той провів 15 годин.

Про це йдеться на сторінці Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк у фейсбуці.

«Подяку та цінний подарунок (наручний годинник) отримав сьогодні кінолог військової частини 1141 НГУ сержант Денис Тимченко, а його напарниця, службова вівчарка Ніка - корм для собак. Вручив нагороди заступник начальника ГУ Національної поліції у Волинській області Сергій Козак. Він подякував командирові частини підполковнику Василю Гуртовському за тісну співпрацю, а бійцям - за сумлінну службу та успішне виконання завдання зі встановлення місцезнаходження малолітньої дитини, яка потрапила в небезпечне для життя середовище», – йдеться у дописі.

 

Нагадаємо, у селі Холонів Горохівського району зник другокласник Матвій: ще о 17-й годині 7 квітня пішов на прогулянку та не повернувся додому. Мама хлопчика звернулася до правоохоронців. 8 квітня станом на 13:20 дитину дістали з болота. Хлопчик живий.

Читати також: «Раптом пес загавкав – і в очереті побачили хлопця». Як у селі на Волині шукали зниклого 2-класника

Втім, як виявилось, 7-річний Матвій із братом проживають у неналежних умовах. Так, поліція наголошує, аби дітей не повертали додому Поки хлопці перебувають у лікарні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Стан стабільний». 11-річну велосипедистку, яку збили напередодні, перевели в обласну лікарню
Наступна новина З канікул – на дистанційне: як вчаться школярі у Нововолинську
Останні новини
Схожі новини