У Луцьку «накрили» нічний клуб. У 4 людей знайшли наркотики

У Луцьку «накрили» нічний клуб. У 4 людей знайшли наркотики

У Луцьку один з нічних клубів працював після опівночі – це порушення карантинних вимог. Правоохоронці навідались туди і виявили понад сотню відвідувачів, у чотирьох з них були при собі наркотики.

Про це йдеться на сайті Нацполіції Волині.

До цього клубу навідались співробітники Луцького районного управління, роти поліції особливого призначення, спецпідрозділ ТОР управління патрульної поліції, поліцейські кінологічного центру ГУНП зі службовими собаками та працівники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ. 

Читайте також: У волинянина поцупили сейф із колекційними монетами

На юридичних осіб клубу склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Роботу закладу припинили.

Окрім цього, під час перевірки співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ виявили четверо людей із наркотичними та психотропними речовинами. 

За всіма фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває перевірка.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині тих, хто «свинячить» у лісі, ловитимуть у фотопастки
Наступна новина Чи можуть через карантин продовжити навчальний рік для школярів
Останні новини
Схожі новини