«Ніхто людей навмисно не переслідує». Патрульні склали вже 5 протоколів за порушення карантину

«Ніхто людей навмисно не переслідує». Патрульні склали вже 5 протоколів за порушення карантину

Речниця Патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук розповіла, що з 6 квітня, патрульні склали вже 5 протоколів за порушення правил карантину, два з них – 8 квітня, на чоловіків, які розпивали спиртні напої та чинили опір патрульним.

Про це представниця патрульної поліції розповіла на своїй сторінці у фейсбуці.

«Але разом з тим хочу наголосити, що якщо ви поводитесь адекватно, нормально реагуєте на зауваження поліцейських, спокійно сприймаєте їх, то все буде нормально. Ніхто нікого не хоче покарати, як декому здається. Адже ми – також люди. І зараз задача патрульних – пояснити, запобігти, інформувати. Цим і займаються ось уже який день...», – розповіла Ольга Бузулук. 

Також, речниця Патрульної поліції у Волинській області додала, що ніхто навмисно людей у парках не переслідує та не закриває церкви.

«Але! Ніхто людей не ганяє і не переслідує в парках. Ніхто не затримує дітей. Ніхто не забороняє пенсіонерам їздити в їхніх автомобілях на дачу за місто. Ніхто не закриває церкви: служби проводитись можуть, але людей надворі бути не повинно, адже діють нові обмеження. Ніхто не виконує жодних планів.
Це лише незначна частина міфів, про які мені говорили за останні три дні…»

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Кишкову паличку вбиває». В Луцькраді запевняють, що обробляють під’їзди якісним розчином
Наступна новина У Луцьку в далекобійника підтвердили коронавірус, 6 людей – з підозрою
Останні новини
Схожі новини