У Луцьку облаштують вхід в центральний парк

У Луцьку облаштують вхід в центральний парк
Центральна алея парку. Фото - Бізнес.Район

У Луцьку хочуть облагородити вхід в центральний парк культури і відпочинку за 3 мільйони гривень.

Про це стало відомо у п’ятницю, 21 грудня, під час сесії Луцької міської ради.

Директор міського департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась розповів, що минулого року за кошти підприємців реконструювали низку алей у центральному парку. Всього вони виклали бруківкою 10 тисяч квадратних метрів. Тепер же прийшла черга входу у парк і центральної алеї.

«Постійно просити підприємців про допомогу не можна, бо їхні ресурси не безмежні. Потрібно шукати гроші у бюджеті», - зауважив посадовець.

«Зараз в рази збільшилась кількість людей, які відвідують парк. А центральний вхід в катастрофічному стані: немає пандусів, сходи жахливі, клумби осипаються, стирчить арматура. Бруківка на центральній алеї потріскала», - додав головний комунальник Луцька.

З його слів, на облагородження входу в парк потрібно витратити близько 3 мільйонів гривень. Також на початку наступного року планують розробити проект водопостачання і водовідведення у парку. Зараз старі мережі знаходяться під ліхтарями на центральній алеї, що небезпечно.

Читати також: На ремонт освітлення в луцькому парку витратять понад 220 тисяч гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пишнотіла модель з Волині похизувалася мегапозитивними світлинами
Наступна новина У центрі Луцька хочуть зробити світломузичний фонтан. ФОТО
Останні новини
Схожі новини