У Луцьку очевидці затримали нетверезого таксиста

У Луцьку очевидці затримали нетверезого таксиста

Вчора, близько 16-ї години, луцьким патрульним надійшло повідомлення про те, що на перетині вулиць Карбишева-Конякіна, таксист, ймовірно у стані сп’яніння, в’їхав у бордюр та намагається покинути місце автопригоди. Нині його затримали очевидці та чекають на приїзд поліцейських.

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, виявили керманича Dacia Logan, який здійснив наїзд на бордюр та пошкодив транспортний засіб. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд на стан сп’яніння він відмовився, – повідомляє поліція Волині.

У результаті на керманича склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, що вже завтра набирає чинності закон щодо посилення покарання за порушення ПДР. Так, порушення ч.1 ст.130 КУпАП карається штрафом у 17 тис. грн з позбавленням права керування на 1 рік.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція розшукує зниклу безвісти 27-річну волинянку
Наступна новина Понад половина українців не планують щепитися проти коронавірусу. Опитування
Останні новини
Схожі новини