У Луцьку оновлюють сміттєві контейнери

У Луцьку оновлюють сміттєві контейнери
Фото: Луцька міська рада

Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство “Луцькспецкомунтранс” розпочинає кампанію з оновлення сміттєвих контейнерів у місті.

Про це Суспільному розповів директор підприємства Володимир Марценюк.

З його слів, перші 88 пластикових контейнерів німецького виробництва вже на території комунального підприємства. Зараз їх брендують, після чого розпочнуть встановлювати на 33-му та 40-му кварталах, а також в районі Луцького підшипникового заводу.

"Ці контейнери дешевші за металеві, довговічніші, стійкіші до ударів та падіння та легші в обслуговуванні", – каже Володимир Марценюк.

У Луцькій громаді наразі закупили пластикові контейнери місткістю 1100 літрів. Зі слів Володимира Марценюка, більше цьогоріч контейнерів не закуповуватимуть, гроші на це у міському бюджеті не передбачені. Орієнтовно на купівлю контейнерів з міського бюджету витратили 500 тисяч гривень, – говорить Володимир Марценюк.

Всього на балансі підприємства “Луцькспецкомунтранс” півтори тисячі контейнерів для збору сміття.

Читайте також: Гостинний дворик у Луцьку реставрують


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку спіймали «на гарячому» продавчиню сурогату
Наступна новина За Україну загинув волинянин Олександр Заколодний
Останні новини
Схожі новини