У Луцьку організовують фотовиставку робіт людей з інвалідністю

У Луцьку організовують фотовиставку робіт людей з інвалідністю

Вихованці ГО "Батьків дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку" готуються представити свої роботи на фотовиставці. 

Як розповіла Суспільному голова правління громадської організації Олена Мельник, виставка відбудеться у рамках проєкту за підтримки Українського культурного фонду. Її мета: показати красу України очима людей із синдромом Дауна. Обирали фотографії на конкурсній основі.

На виставці "Я люблю свою країну" буде представлено 60 робіт 14-ти авторів.

"Три номінації в нашому конкурсі: це природа, рослини і тварини. Ми дуже хотіли, щоб це були тварини Луцького зоопарку. Друга номінація – це літній портрет, тобто друзі, батьки, емоції. Третя номінація – це краєвиди або туристичні об’єкти нашого міста", — додала Олена Мельник.

Ідея зробити виставку фоторобіт людей з інвалідністю виникла після персональної виставки Андрія. Він здобув фах фотографа у коледжі. На виставку підготував добірку світлин із зоопарку.

Готується до фотовиставки також Валентин Новосад, який разом із Андрієм працює баристою в арткав’ярні. На його світлинах — Луцький замок та леви Луцького зоопарку.

Сергій Тимощук світлини, які представляє на виставці, зробив на подвір’ї свого дому. Також сфотографував маму Світлану. Хлопець каже: фотографувати вчився сам.

Як розповіла Олена Мельник, усі світлини можна буде побачити у неділю, 10 вересня в Луцькому зоопарку – фотовиставка відбудеться в рамках відзначення Дня міста Луцька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мав багато друзів і завжди був готовий прийти на допомогу»: спогади про полеглого Героя з Волині
Наступна новина Флешмоб «Українська вишиванка»: лучани утворили карту єдиної і неподільної України. ФОТО
Останні новини
Схожі новини