У Луцьку організували арттерапію для дітей захисників. ВІДЕО

У Луцьку організували арттерапію для дітей захисників. ВІДЕО

У Луцькій художній школі для дітей захисників, ветеранів і поліцейських влаштували арттерапію зі створення глиняних виробів. У майстеркласі взяли участь майже 20 дітей.

Про це розповіла співорганізаторка заходу Оксана Когут. З її слів, більшість учасників створювали свої глиняні вироби вперше, інформує Суспільне.

Цього разу діти ліпили народну іграшку.

«Кожна дитина повинна просто вилити свої емоції. Кожна робота повинна бути саме натхненна отими почуттями. Вони на основі народної іграшки будуть намагатися створити свої власні вироби», – каже викладачка художньої школи Наталія Пилипчук.

Поліцейська Ірина Цицан прийшла на захід із 9-річним сином Назаром. Зі слів жінки, у такий спосіб дбає про ментальне здоров'я дитини.

За словами співорганізаторки та менеджерки громадської організації Оксани Когут, арттерапевтичний захід – це спільна ініціатива громадської організації «Ветеранського простору Плюс Плюс Луцьк», закладу художнього позашкілля, управління Нацполіції і департаменту культури міської ради.

https://www.youtube.com/watch?v=7cHu3GVX47E


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перед обстрілом поклав псалом у нагрудну кишеню – і вижив. Історія бойового медика з Луцька. ВІДЕО
Наступна новина Яку літературу читає молодь сьогодні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні