У Луцьку організували святковий круглий стіл для дітей загиблих воїнів. ВІДЕО

У Луцьку організували святковий круглий стіл для дітей загиблих воїнів. ВІДЕО
Дітям організували спілкування за чашечкою чаю. Скріншот із відео

У Луцьку напередодні новорічних свят влаштували теплий прийом для дітей загиблих воїнів АТО.

Про це – у сюжеті Сфери-ТВ.

«Сьогодні ми запропонували такий новий формат спілкування з дітками загиблих учасників АТО. Це спілкування за чашечкою чаю з керівництвом міста. Окрім того, дітки отримають новорічні подарунки, які спеціально для них закуплені», – розповіла начальниця управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцькради Ліна Галан.

Начальниця профільного управління розповідає, що дітям всіляко намагаються забезпечити гарне дитинство. До прикладу, нещодавно за сприяння компанії «СКФ Україна» вдалося організувати поїздки до Варшави та до Львова.

«Позавчора ми повернулися з поїздки «Зимова подорож у мрію». Їздили зі старшими дітками у Польщу, менші дітки відвідали Львів. Це такий науково-пізнавальний уїкенд став можливий завдяки СКФ «Україна», соціально відповідальному бізнесу», – зазначила Ліна Галан.

Мами теж радіють за своїх дітей, адже в силу прикрих обставин самотужки виховувати синів та доньок дуже складно – та й можливість відправити дітей у подорож не завжди є.

Зокрема, Галина Галитюк зазначає, що її донечка до цих пір ділиться емоціями від побаченого у Львові. 

Донька Тетяни Стеценко їздила до Варшави. Жінка каже, дуже втішена тим, що владці не забувають про дітей героїв України.

За смачними напоями та солодощами діти ділилися враженнями від поїздок, а також спілкувались на тему новорічно-різдвяних свят. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рейтинг деканів Східноєвропейського національного університету
Наступна новина Українцям показали, чому варто пильнувати життя, а не смартфон. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини