У Луцьку особливі діти розважалися разом із заступником голови ОДА. ФОТО

У Луцьку особливі діти розважалися разом із заступником голови ОДА. ФОТО

У Луцьку у рамках флешмобу #Спілкуйся_нарівні надзвичайні діти занурилися у світ атракціонів, лабіринтів та тематичних ігрових кімнат разом із  першим заступником голови обласної державної адміністрації Олександром Киричуком.

Зустріч відбулася 12 лютого у дитячому розважальному центрі «Figli Migli», – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Під час зустрічі діти разом із дорослими стрибали на батутах,  з’їжджали з гірок, розмальовували рибок та запускали їх до віртуального акваріуму, змагалися навипередки на іграшкових автомобілях чи скутерах та поцілювали в рухомі мішені.

«Олександр Киричук разом із 6 вихованцями громадських організацій «Сильні діти», «Янголята» та «Повір у себе» на відмінно впорався з такими випробуваннями. Разом із тим, одна з мам зауважила, що зазвичай, коли родиною проводять дозвілля, то дитина має можливість обрати одну чи дві розваги. А під час флешмобу у розпорядженні малечі було стільки атракціонів розважального центру «Figli Migli», що від різноманіття вони розгубилися, куди найперше бігти та чим бавитися», – йдеться у повідомленні.

«На моє переконання, надзвичайні діти не повинні залишитися без уваги. Саме тому ми сьогодні відвели час, займаємося та працюємо з ними», – зауважив Киричук.

Наприкінці ж зустрічі у дитячому розважальному центрі, посадовець передав естафету головам районних державних адміністрацій, зокрема Ківерцівської – Валерію Ткачуку.

Нагадаємо, що започаткував акцію добра наприкінці грудня 2018 року очільник Волині Олександр Савченко. Після того ж естафету участі у флешмобі переймали заступники голови облдержадміністрації та керівники структурних підрозділів органу влади. А під час останньої зустрічі на ролердромі ТРЦ «Порт City» до нього долучився і відділ інформаційної політики органу влади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зробив ремонт, а сміття – у двір: лучанин склав гору будівельних відходів під будинком
Наступна новина Юнак з Волині запустив проект, в якому розвідує секрети зірок. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини