У Луцьку патрульні зупинили двох п'яних водіїв

У Луцьку патрульні зупинили двох п'яних водіїв
Фото патрульної поліції Волинської області

Під час нічної зміни патрульні зупинили двох водіїв, які керували у стані сп'яніння. 

У ніч з 4-го на 5-те травня правоохоронці отримали орієнтування про те, що водій «Opel Insignia» керує у стані сп'яніння, – повідомила патрульна поліція Волинської області. 

Автомобіль помітили на одній із центральних вулиць Луцька. За кермом перебував 27-річний водій. У нього справді виявили ознаки алкогольного сп'яніння, але від проходження огляду він відмовився.

Але, відповідно до законодавства, все одно отримав адміністративний матеріал за порушення.

Також під час несення служби на одному з блокпостів поблизу Луцька, для перевірки патрульні зупинили «Renault Megan».

Під час спілкування з 19-річним водієм поліцейсткі помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Він пройшов огляд на місці зупинки. Результат - 1,11 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму.

Також під час перевірки документів, поліцейські встановили, що водій не має права керування, адже не отримував посвідчення водія відповідної категорії.

У результаті на нього склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані спяніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Автомобілі обох водіїв доправили на спецмайданчик. Далі - рішення за судом.

Нагадаємо, у Луцьку патрульні затримали водія автобуса, який, керуючи транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння, скоїв ДТП і перекрив проїзд двома смугами руху.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у Луцьку попрощаються з загиблим на Харківщині військовим
Наступна новина Вилучили картини та антикваріат. У родичів Медведчука й Козака провели шість обшуків
Останні новини
Схожі новини