У Луцьку переселенка просить допомогти з ремонтом у кімнаті

У Луцьку переселенка просить допомогти з ремонтом у кімнаті
Григорій Недопад

Переселенка Христина Гутник з Донецької області просить допомогти відремонтувати кімнату в гуртожитку автозаводу на вулиці Дубнівській.

Про це стало відомо під час зустрічі з першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорієм Недопадом 10 липня.

«Знаю, що нам ніхто нічого не винен. Але я з двома дітками вже більше двох років проживаю в цьому гуртожитку. Самостійно не можу зробити ремонт, тому прошу, аби нам допомогли. Щомісяця ми підписуємо договір із автозаводом на проживання в гуртожитку. Директор пояснив, що у випадку, якщо нас попросять покинути гуртожиток, то я муситиму це зробити», – розповідає Христина.

Жінка додала, що вона зверталася до автозаводу, але їй сказали, що вона сама має робити ремонт. Христина шукала інші варіанти житла, але ціни «зашкалюють» так, що у неї немає можливості переселитися. Переселенка зазначила, що в кінці червня вона вже зверталася до секретаря міської ради Григорія Пустовіта, тому сьогодні вона хоче дізнатися, чи щось вирішилось.

Григорій Недопад пояснив, якщо будівля не є комунальним майном, то держава не має можливості з міського бюджету виділити кошти на ремонт у кімнаті. «Ми звернемося до автозаводу та ЖКГ по облаштуванню ремонтних робіт у вашій кімнаті, думаю, питання зрушиться з місця», – наголосив Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани незадоволені новими лавочками
Наступна новина Новий флешмоб у Луцьку: #щасливадесятка для онкохворих діток
Останні новини
Схожі новини