У Луцьку перевірять об'єкти незаконного будівництва. Перелік

У Луцьку перевірять об'єкти незаконного будівництва. Перелік
Фото ілюстративне

У зв'язку з відновленням прав щодо проведення перевірок, відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради в найкоротший час проведе перевірки об'єктів незаконного будівництва й об'єктів, що ведуться з порушеннями.  Порушників притягуватимуть до відповідальності. 

Про це на своїй сторінці повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Серед об'єктів, що першочергово будуть перевірені -  будівництво на вул. Сенаторки Левчанівської, 5/1, офісний центр по пр. Відродження, 29а, будівництво, що ведеться з порушенням по вул. Мічуріна, 2 та загрожує сусіднім будинкам, незаконно переобладнані під комерцію квартири на 1 поверхах та інші об'єкти.

«Можливість відновити контроль за будівництвом виникла внаслідок прийняття та набрання чинності постановою КМУ від 16 грудня 2020 р. № 1339 "Про відновлення дії постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 р. № 553", що дало можливість відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради після 10 місяців перерви повернути повноваження щодо здійснення контролю за будівництвом та вжиття заходів щодо притягнення порушників до відповідальності», – йдетья у дописі Ігоря Поліщука.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька – обшуки в авто. ЗМІ повідомляють, що це стосується кримінального авторитета Аслана
Наступна новина У Любомльській лікарні завершують реконструкцію приймального відділення. Фото
Останні новини
Схожі новини