У Луцьку під військкоматом родичі не блокували автобус з призовниками. ВІДЕО

У Луцьку під військкоматом родичі не блокували автобус з призовниками. ВІДЕО

Біля Волинського обласного військового комісаріату зібралися родичі призовників, які блокували автобус із призовниками, що прямував на вокзал.

Родичі призвоників  зібрались сьогодні, 24 листопада,  близько 11.00, –   повідомляє UA: Волинь у Фейсбуці.

Мама призовника Світлана Власюк з Маневич каже: син навіть не пройшов як належить медкомісію.

Валентина Горчакова розповіла, що чоловіка до військкомату забрали учора, сьогодні відправили служити.

Зі слів старшого офіцера військкомату Олега Гаврилюка, 20 призовників потягом доправлять до Київської області. Каже: усі пройшли медкомісію на місці, до служби придатні.

Як повідомили очевидці у коментарі Першому,   до Волинського обласного військового комісаріату, де зібралося більше десятка людей  приїхала поліція. В результаті людей відтіснили, а чоловіків посадили в автобус і відвезли на залізничний вокзал. Потяг о 19.00 має прибути до Києва.

 

Сьогодні близько 11.00 години біля Волинського обласного військового комісаріату зібралися родичі призовників. Вони не пропускали автобус з призовниками, який прямував на вокзал. Мама призовника Світлана Власюк з Маневич каже: син не пройшов як належить медкомісію. Валентина Горчакова розповіла, що чоловіка до військкомату забрали учора, сьогодні відправили служити. Зі слів старшого офіцера військкомату Олега Гаврилюка, 20 призовників потягом доправлять до Київської області. Каже: усі пройшли медкомісію на місці, до служби придатні. Більше про події біля військкомату, дивіться у новинах о 19.00 на UA:Волинь. Фото і відео Наталії Морозюк

Posted by UA: Волинь on Saturday, 24 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вночі невідомі роздягнули і побили чоловіка
Наступна новина Показали, як контрабандисти на бусі прорвали волинський кордон. ВІДЕО. ФОТО
Останні новини
Схожі новини