У Луцьку в РАЦСі відкрили Школу сімейного життя

У Луцьку в РАЦСі відкрили Школу сімейного життя

У Луцьку в приміщення Палацу урочистих подій відкрили Центр сім‘ї, де функціонуватиме Школа сімейного життя та Центр медіації та корекції сімейних взаємовідносин.

Про це на своїй сторінці повідомив депутат Луцькради Роман Кравчук.

«Радіємо, що місто розпочало таку ініціативу, і разом ми готові писати нову історію. Школа сімейного життя — це унікальний проєкт нашого міста (і поки, що єдиний на всю країну). Відтепер якісна та всебічна підготовка до життя в подружжі стала доступною всім лучанам та жителям прилеглих громад.

В Школі сімейного життя студенти отримають знання, натренують необхідні навички та сформують характер. Навчання спрямоване на правильну постановку комунікації в майбутньому подружжі: учні навчаться правильно розмовляти про кожну сферу свого сімейного життя, приймати рішення, що задовільнять обох в парі, ставити спільні сімейні цілі та досягати їх», – йдеться у дописі.

Зазначають, що ця школа підійде для молодих людей, які зустрічаються, для пар, які готуються до шлюбу та для одружених, які зіштовхнулися з труднощами.

«Ми взяли за основу ліцензовану програму підготовки до шлюбу, яка до цього часу вже допомогла десяткам інших пар в Україні та тисячам пар по всьому світу. Програма піднімає всі основні сфери сімейного життя, а саме: спільні цілі та бачення, комунікація, вирішення конфліктів, відмінності темпераментів та прийняття партнера, особливо складні питання, питання віри та цінностей, планування та виховання дітей, побудова стосунків з родичами, інтимні відносини, управління сімейними фінансами та власне готовність до життя в подружжі», – зазначає Роман Кравчук.

Тренерами у школі будуть місіонери, сімейні консультанти Олександр та Альона Юхимчуки, а також сімейні консультанти, члени громадської організації «Молодь з місією Луцьк» Андрій та Марія Годлевські.

Заняття для учнів будуть безплатними. 12 лекцій проводитимуть раз на тиждень. Передбачається, що у групі буде 10 людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У КП «Ласка» почали ремонт мереж водовідведення
Наступна новина На Волині розшукують безвісти зниклого 51-річного чоловіка
Останні новини
Схожі новини