У Луцьку подорожчає гаряча вода та опалення. ВІДЕО

У Луцьку подорожчає гаряча вода та опалення. ВІДЕО

Лучани за опалення за листопад заплатять 26 гривень і 9 копійок за квадратний метр. Тариф за опалення у будинках, не обладнаних лічильниками, розраховується від базового тарифу в залежності від середньомісячної температури повітря. При середній температурі плюс один і 47 сотих градуса лучани платять 30 гривень і сім копійок. У листопаді показник склав плюс 3 і 66 сотих градуса за Цельсієм. Тому й тариф виставили нижчий на чотири гривні від базового.

Нагадаємо, що виконком погодив Луцьктеплу підвищення тарифів на послуги теплопостачання та гарячої води. Тому з наступного року цифри в платіжках зміняться. Для населення вартість гарячої води у Луцьку зросте на понад 12% та складе 86 гривень за кубометр, а опалення здорожчає на 11% (до 1494 грн/ГКал). Від вартості гігакалорії і розрахують новий тариф для будинків без приладів обліку.

Нововведення передбачає піввідсотка рентабельності, що в загальній сумі становить 3,2 мільйона гривень. Левову частку цих грошей планують витратити на ремонт старих тепломереж.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля «Ягодина» облаштували пункт обігріву для водіїв
Наступна новина Курс валют на 11 грудня
Останні новини
Схожі новини