У Луцьку подоржчав вивіз сміття

У Луцьку подоржчав вивіз сміття
Фото ілюстративне

У Луцьку підняли вартість вивозу сміття. Для мешканців багатоквартирних будинків варітсть на одну людину зросте на 1,28 грн (з 26,33 грн до 27,61 грн), а для мешканців індивідуальної забудови на 1,45 грн (з 29,72 до 31,17 грн). 

Відповідне рішення прийняли сьогодні члени виконавчого комітету, – повідомляє Луцька міська рада.

Тариф на послугу з поводження з побутовими відходами для бюджетних та інших споживачів із захороненням за 1 метр кубічний зросте на 7,01 грн з 114,48 грн до 121,49 грн. Нові тарифи діятимуть з 1 липня 2022 року.

Така необхідність виникла у зв’язку зі здорожчанням паливно-мастильних матеріалів у більш як два рази, запчастин, із зміною системи оподаткування підприємства. 

У розрахунку тарифу враховано суму єдиного податку з обороту в розмірі 2 % замість суми податку на додану вартість в розмірі 20 %.

Луцькому спеціальному комунальному автотранспортному підприємству “Луцькспецкомунтранс” після закінчення дії воєнного стану доручили здійснити перерахунки коригованих тарифів.

Нагадаємо, також у Луцьку від завтра зросте вартість проїзду у маршрутках.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Відправте Лесю на фронт». Луцькі волонтери запустили нову ініціативу
Наступна новина Благодійний фонд, який проводив махінації з гуманітаркою, належить заступнику голови Волинської ОДА
Останні новини
Схожі новини