У Луцьку поліцейські врятували самотню пенсіонерку з інвалідністю

У Луцьку поліцейські врятували самотню пенсіонерку з інвалідністю

У Луцьку патрульні врятували самотню пенсіонерку, яка опинилася в небезпеці вдома.

Як повідомили у патрульній поліції Волині, днями до правоохоронців зателефонувала громадянка та повідомила, що її тітка може бути в небезпеці.

«Моя 85-річна тітка не відчиняє дверей квартири. Можливо, з нею щось трапилося», — повідомила племінниця. За її словами, тітка має інвалідність, пересувається на візочку, а напередодні ще і втратила останнього сина.

Завдання з’ясувати, чи все в порядку з літньою пані, отримали патрульні Павло Русинчук та Тарас Стасюк. Прибувши на місце, вони виявили біля дверей квартири сусідів та родичку, які не могли достукатися до бабусі, а за дверима — була тиша.

Інспектори прийняли рішення виламати двері, адже літня жінка могла перебувати в небезпеці. Після того, як справу було зроблено, патрульні зрозуміли, що не помилилися: безпорадна господарка лежала на підлозі, не в змозі самостійно підвестися.

Поліцейські негайно викликали на місце медиків, а після їхнього огляду допомогли евакуювати пенсіонерку до карети швидкої.

Якщо поруч біля вас живуть нужденні старенькі, які можуть потребувати будь-якої допомоги — не будьте байдужими. Адже добро здатне змінювати світ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подвійній ДТП у Луцьку: в аварії травмувалася 15-річна дівчина
Наступна новина Ексдиректор музею-скансену на Волині роздаровував музейні експонати
Останні новини
Схожі новини