У Луцьку поліція затримала злодіїв, які вдерлися до чужої квартири через вікно

У Луцьку поліція затримала злодіїв, які вдерлися до чужої квартири через вікно
Фото ілюстративне

Зловмисники проникли в помешкання через вікно, коли там не було власників. Обох правопорушників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Повідомлення про те, що двоє зловмисників проникли до квартири, надійшло до поліції 13 лютого, близько опівночі. На місце події негайно спрямували найближчий наряд роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь». Прибувши на вказану адресу, в квартирі поліцейські виявили двох зловмисників, які мали намір обікрасти помешкання, – повідомляє Нацполіція Волині.

Одного із правопорушників  відразу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інший – вистрибнув у вікно та намагався втекти. Поліцейський біг за зловмисником близько кілометра, на заклики зупинитись він не зважав, тому правоохоронець використав зброю та здійснив один попереджувальний постріл вгору. Після цього поліцейський затримав крадія. 

Як з’ясувалося, обоє зловмисників – 34-річні лучани, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Нині крадії перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Їм оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на крадіжку, що поєднана з проникненням у житло. Сьогодні зловмисникам обиратимуть запобіжний захід. Слідство триває.   

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд спростив отримання іпотеки під 7%. Кому її видаватимуть
Наступна новина У Луцьку вшанували загиблих воїнів-афганців
Останні новини
Схожі новини