У Луцьку вшанували загиблих воїнів-афганців

У Луцьку вшанували загиблих воїнів-афганців

Сьогодні, 15 лютого 2021 року, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-гу річницю виведення військ із Республіки Афганістан в адміністративному центрі відзначили покладанням квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам на меморіальному комплексі «Вічна Слава», що у м.Луцьку.

Зібралися біля пам’ятного знаку влада, громадськість, воїни-афганці та родичі полеглих. Долучився до покладання й голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, –  інформує Волинська ОДА.

Як відзначив, голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович, цьогоріч у зв’язку з карантином усі святкові заходи з відзначення, окрім покладання, організація відмінила. І це вперше за багато років. Востаннє, за словами Григорія Павловича, афганці цей день відзначали лише покладанням у 2014 та 2015-му роках, після боїв за Дебальцеве, де загинуло багато українських військових.

До слова, на сьогодні серед волинських воїнів-афганців є ті, котрі проходять другу у своєму житті війну - боронять нашу державу на Сході від російської агресії.

Тож голова Волинської Спілки ветеранів Афганістану привітав тих, хто пройшов бойові дії на території інших держав війну в Афганістану і повернувся, та запропонував вшанувати хвилиною мовчання та покладанням квітів не лише загиблих воїнів-афганців, а й полеглих в АТО/ООС.

     

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поліція затримала злодіїв, які вдерлися до чужої квартири через вікно
Наступна новина Яким буде найбільший дитячий майданчик на Волині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини