У Луцьку «полювали» на горе-паркувальників. ФОТО

У Луцьку «полювали» на горе-паркувальників. ФОТО
Фото: Фейсбук Департаменту Муніципальної варти Луцької міської ради

У Луцьку муніципали провели рейд і склали протоколи на водіїв, які залишають свої автомобілі на тротуарах та порушують правила паркування.

Власники автівок виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, унеможливлюючи прохід пішоходам, – повідомляють у  Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Як зазначають муніципали, останнім часом улюбленим місцем для порушення, водії обирають локацію в районі вулиці Кравчука. Тут мало не щодня інспектори виявляють припарковані машини. Також «грішать» на вулицях Гордіюк, Чорновола, Ветеранів та Конякіна. На усіх виявлених водіїв інспектори складають адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП.

«Якщо ви помітили порушення «Правил благоустрою міста Луцька» в частині неправильного паркування, просимо відразу писати нам у соціальній мережі Facebook та телефонувати на гарячу лінію відділу «Групи швидкого реагування» за номером: 067-0000-679»,- йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старенька лучанка живе у злиднях, але рятує бездомних собак. ВІДЕО
Наступна новина Громади готові платити за навчання своїх дітей у луцьких дитсадках
Останні новини
Схожі новини