У Луцьку понад 20 будинків відучора без води. Комунальники шукають місце прориву водогону

У Луцьку понад 20 будинків відучора без води. Комунальники шукають місце прориву водогону
Фото Суспільне.Волинь

Понад 20 будинків в центральній частині Луцька відучора без водопостачання. На магістральному водогоні стався прорив.

Про це розповів Суспільному директор комунального підприємства Луцьктепло Святослав Дмитроца.

Зокрема проблеми з водопостачанням та опаленням відчули мешканці вулиць: вулиці Винниченка, Яровиці, Івана Франка, Потапова, Сверстюка, Залізнична, Сільська, частково Стрілецька, Залізняка, Кондратюка, Тесленка, Кооперативна, гуртожиток ВНУ на Потапова, 8.

На місці аварії нині працюють дві бригади аварійників та три одиниці спецтехніки. Зі слів керівника Луцьктепло, комунальники досі шукають місце пошкодження магістрального водогону.

"Вулиця Винниченка є вулицею старої забудови, вона дуже насичена інженерними комунікаціями, де проходять кабельні канали. Зараз відбуваються роботи по розмиванню колодязів для того, щоб локалізувати меншу ділянку будівель, які знаходяться без водопостачання", - розповів Святослав Дмитроца.

В Луцьктепло кажуть: знайти місце пошкодження планують до кінця дня. Комунальники сподіваються, що місце прориву водогону не під дорогою. В іншому разі, каже Святослав Дмитроца, необхідно буде обмежити рух транспорту по вулиці Винниченка, оскільки магістраль проходить на смузі громадського транспорту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком подружжя напало на чоловіка, який продавав будинок. Зловмисників затримали
Наступна новина Локдаун в Україні можуть перенести, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини