Під Луцьком подружжя напало на чоловіка, який продавав будинок. Зловмисників затримали

Під Луцьком подружжя напало на чоловіка, який продавав будинок. Зловмисників затримали

03.01.2021 до поліції надійшло повідомлення від 55-річного жителя одного із сіл Луцького району про те, що двоє невідомих осіб - чоловік та жінка вчинили розбійний напад на заявника.

Відкрито кримінальне провадження, – повідомляє Департамент карного розшуку у телеграмі.

Опертивниками встановлено, що напередодні, у зв’язку з розлученням та розподілом майна, потерпілий виставив будинок на продаж. Тому незнайомий чоловік, виявивши зацікавленість у купівлі нерухомого майна, домовилися з власником про зустріч, оглянув будинок та домовився про повторний огляд, але вже разом з дружиною.

Під час наступної зустрічі зловмисники, діючи з корисливих мотивів, підігравали та вдавали з себе покупців, як в один момент застосували відносно господаря сльозогінний газ та нанесли ножем колото-різані ушкодження. З місця вчинення злочину втекли. 

Працівниками УКР ГУНП у Волинській області спільно з іншою оперативною службою  ГУНП в Рівненській області викрито та затримано фігурантів. Це 42-річний, раніше судимий, мешканець Рівненщини та його 55-річна дружина.  Відомо, що чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину проти власності.

Наразі тривають слідчі дії та оперативно-розшукові заході, спрямовані на встановлення спільників.


  

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Любомльській лікарні завершують реконструкцію приймального відділення. Фото
Наступна новина У Луцьку понад 20 будинків відучора без води. Комунальники шукають місце прориву водогону
Останні новини
Схожі новини