У Луцьку попрощалися із загиблим 39-річним Героєм Олександром Барановим

У Луцьку попрощалися із загиблим 39-річним Героєм Олександром Барановим

30 листопада у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбувся чин похорону за загиблим військовослужбовцем, лучанином Олександром Барановим.

Полеглому захиснику було 39 років, він служив на посаді кулеметника відділення взводу оперативного призначення.

Як розповів Суспільному колишній колега загиблого Андрій Лагода, лучанин загинув 24 листопада під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новопрокопівка Запорізької області.

"Хороший Саша, він був такий спокійний, мовчазний. Коли він пішов служити, він зовсім помінявся, мені розказував його двоюрідний брат, каже: "В Саші зовсім помінялося життя, він зовсім по – іншому почав все розуміти", — каже знайома Олександра Олена Клямар.

Олександра Баранова призвали на військову службу по мобілізації, власної сім’ї він створити не встиг, самостійно доглядав за матір'ю, яка померла сім років тому.

"Він сам жив, така доля, шкода. Я так знаю, що в нього брата не було, ні сестри, яка там родина в них. Тьотя все приходила, мамина сестра – помагала йому", — зазначила колишня сусідка загиблого лучанина Надія Аркушина.

Цього ж дня Олександра Баранова поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку церкви УПЦ МП можуть позбавити права на користування землею
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Віктор Головій-Хмеляр
Останні новини
Схожі новини