У Луцьку попрощалися з загиблим на війні Юрієм Царуком

У Луцьку попрощалися з загиблим на війні Юрієм Царуком

2 лютого у Луцьку попрощалися із полеглим у бою на передовій 36-річним Юрієм Царуком. Боєць загинув 27 січня біля села Ямполівка на Донеччині.

Відспівали бійця у Кафедральному соборі Святої Трійці, – пише Суспільне.

Волинянин пішов служити восени минулого року. У нього залишилася маленька донька. Батьки Юрія — із Ковельського району, розповіла подруга родини Валентина Коц.

"Село Солотвин, його батько там народився, фермерував, а потім він перейняв цю справу. Осінню ще посіяв, але вже не буде збирати. Жив у Луцьку, але він постійно їздив, тримав це фермерство татове, хотів продовжувати те все", — говорить жінка.

Юрій Царук працював у лісовій галузі, закінчував Львівський лісотехнічний університет. Попрощатися із ним приїхали одногрупники із різних регіонів України.

Після відспівування полеглого у храмі, труну з його тілом пронесли головною площею міста. Люди навколішки провели його в останню путь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через грип та ГРВІ понад 20 шкіл пішли на дистанційне
Наступна новина Польські фермери анонсували нову блокаду кордону з Україною
Останні новини
Схожі новини