У Луцьку працює безплатна школа англійської мови

У Луцьку працює безплатна школа англійської мови

У липні 2018 року у Луцьку запустили довготривалий соціальний проект - безплатну школу вивчення англійської мови «EnglishPlus».

Організаторм школи є Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та ГО «Ми плюс», - йдеться на сайті Луцької міької ради.

За результатами прийому анкет було набрано та сформовано три групи дітей віком 9-18 років з різним рівнем знань англійської мови. Уроки відбуваються двічі на тиждень, а викладають їх хороші вчителі та носії мови в цікавій інтерактивній формі.

За півроку проекту діти уже відчутно підтягнули свій рівень англійської мови, а від занять отримують масу позитивних емоцій, заряджаються бажанням постійно вдосконалюватися. Попереду заплановано ще багато цікавих заходів в рамках проекту «EnglishPlus» та нових форм занять.

Оскільки проект безкоштовний, ми будемо раді будь-якій допомозі у його реалізації. Дуже хотілося б, аби ще більша кількість дітей пільгових категорій мала змогу відвідувати заняття, однак для цього потрібні викладачі-волонтери.

І хоч групи зараз повністю укомплектовані, періодично з’являються нові місця. Тому потрапити в одну із груп цілком можливо. Для цього потрібно подати заявку в департамент сім'ї, молоді та спорту.

Зауважимо, перевага при зарахування надається дітям, що належать до однієї із пільгових категорій.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Андрій Любка презентує новий роман на фестивалі «Фронтера» у Луцьку
Наступна новина На Ягодині затримали авто на «бляхах» з липовими документами
Останні новини
Схожі новини