У Луцьку презентували першу українську електровантажівку. ВІДЕО

У Луцьку презентували першу українську електровантажівку. ВІДЕО

Луцький завод «Богдан» створив першу в Україні електровантажівку. Замовником такого виробництва стала датська компанія «Banke Electromotive».

На презентацію електроавтомобіля приїхали Міністр інфраструктури Володимир Омелян, голова Волинської ОДА Олександр Савченко та генеральний директор датської компанії-замовника Размус Банке. Трансляцію з місця презентації вів Савченко у Фейсбуці.

«Ми весь час говоримо про Україну як країну аграрну. Але ми переконані, що Україна може бути високотехнолічною країною. Ви бачите цей продукт. Це буде «made in Ukraine» на європейському ринку», - сказав Омелян.

 

«Богдан» презентує першу українську електровантажівку для замовника з Євросоюзу за участю голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка та міністра інфраструктури Володимира Омеляна

Posted by Олександр Савченко on Thursday, 22 November 2018

 

«Хочу подякувати компанії «Богдан», що спільними зусиллями ми провели колосальну роботу, щоб випустити цей продукт. Ми дуже щасливі від кооперації тут, в Україні. Надіюсь, в майбутньому ми будемо робити якомога більше таких продуктів», - прокоментував Размус Банке.  

Зазначимо, «Banke Electromotive» – це датська компанія, яка займається розробкою та виготовленням електричних вантажних автомобілів для муніципального використання та компонентів для них для ринку ЄС. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Школяр з Волині виграв гран-прі на фестивалі в Польщі
Наступна новина Як у Володимирі-Волинському відновлюють русло річки. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини