У Луцьку прибирали центральний парк: за дві години – вантажівка сміття

У Луцьку прибирали центральний парк: за дві години – вантажівка сміття

Працівники Луцької міської ради вийшли на толоку і прибрали прибережну територію біля річки Стир у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомляють у прес-службі мерії.

Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що за ці кілька тижнів багато підприємств, установ, організацій долучилися до прибирання міста.

«Уже зібрано не одну тонну сміття. Сьогодні до наведення ладу у прибережній зоні річки Стир долучилися й працівники Луцької міської ради. Ми бачимо тут багато розкиданого непотребу і це сумно, адже тут гарна зелена зона для відпочинку. Хочеться, щоб кожен з нас ставився відповідальніше до нашої природи», – зазначив Поліщук.

Пластикові пляшки та посуд, поліетиленові пакети, скляні пляшки, одноразовий посуд — це все розкидане по території вздовж річки Стир. За кілька годин було зібрано більше сотні пакетів сміття. 

Також колектив міської ради сьогодні прибирав й вздовж вулиці Набережної на відрізку від вулиці Шевченка до річки Сапалаївка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкрили меморіальну дошку Героєві, який загинув в АТО
Наступна новина Біля Луцька прибирали територію, на якій хочуть зробити оздоровчо-відпочинкову зону. ФОТО
Останні новини
Схожі новини