На Волині відкрили меморіальну дошку Героєві, який загинув в АТО

На Волині відкрили меморіальну дошку Героєві, який загинув в АТО

На Волині на території лісокомплексу ДП «Любомльський лісгосп» відкрили пам’ятну меморіальну дошку Анатолієві Федчишину, який 2014 року загинув у зоні АТО.  

Анатолій Федчишин понад 10 років працював на підприємстві, спочатку штабелювальником деревини, потім – майстром, а згодом – кранівником нижнього складу, – повідомляють у прес-службі лісівників.

Пам’ятний знак встановили з ініціативи директора держлісгоспу Володимира Туревича там, де Анатолій проводив свої робочі дні, понад дорогою, якою ходив, на території, яку спостерігав з висоти свого робочого місця – кабіни козлового крану.

Настоятель Михайлівського храму отець Віктор освятив меморіальну дошку та помолився за упокій душі воїна.

Володимир Туревич поділився своїми спогадами про Анатолія зі студентських років, адже вони разом навчались у Шацькому лісовому технікумі, жили у гуртожитку. Чоловік наголосив, що є обов’язок підтримувати сім’ю Анатолія – дружину Галину та двох доньок – Вікторію й Дарину і морально, і матеріально, розуміти та піклуватися про всі їхні потреби.

Зазначають, що Анатолій Федчишин був патріотом і, маючи стійких характер, пішов серед перших бійців добровольцем у такі ж, як і нині, весняні дні 2014 року на війну на Схід України захищати незалежність. 

Анатолій Федчишин нагороджений посмертно Пам’ятним нагрудним знаком «Іловайськ-2014», Відзнакою «Мужність. Честь. Закон», Відзнакою добровольчого українського корпусу правого сектора «Бойовий хрест корпусу».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вербна неділя. Ми дізналися, коли у Луцьку святитимуть вербу і за скільки її можна купити
Наступна новина У Луцьку прибирали центральний парк: за дві години – вантажівка сміття
Останні новини
Схожі новини