Як у Луцьку вітали медичних працівників із професійним святом. ФОТО

Як у Луцьку вітали медичних працівників із професійним святом. ФОТО

У Луцьку в обласному академічному музично-драматичному театрі напередодні Дня медичного працівника привітали працівників медичної галузі всієї із усіх районів області.

14 червня у концертному залі вручили грамоти лікарям за багаторічну сумлінну працю, особисті заслуги. 

«Щоб не казали, що нам сутужно, але країна міняється. Найнароднішим святом раніше був День міліції, сьогодні – це День лікаря. У державі, яка нині воює, ви залишаєтеся для нас найнеобхіднішими. Бачу, що лікар – це покликання душі, знак долі та вибір Всевишнього.

Майже будь-яку професію можна опанувати, але от, вивчившись на лікаря, або ти ним є, або ж тебе не бачать і, відповідно, тобі не довіряють. Хто б і що не казав про реформу, але до кінця року вона буде започаткована, пройде перший етап.

У мене багато друзів лікарів, знаю, як вам не легко, немає часу ні для друзів, ні для сім’ї, тому ми розуміємо, що не можемо згадувати вас лише двічі на рік, та знаємо, що ви, як ангели хранителі. Вас ніхто не замінить», – привітав лікарів голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

До вітальних слів також долучилися перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, начальник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк та голова Волинської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Віталій Шахраюк.

 «Кажуть, правду потрібно казати у трьох професіях: лікарю, адвокату та священику. Для того, щоб мати правдиву істину заради добра. Дякую тим лікарям, які ніколи не лишаються осторонь. Багато з вас бувають на Сході, таким людям дякую вдвічі більше. 

У Волинської обласної ради особливе ставлення до лікарів, їх багато серед депутатського корпусу», – сказав Олександр Пирожик.

Опісля працівники облмуздрамтеатру вітали присутніх своїми виступами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині нелюд прив'язав собаку посеред поля під палючим сонцем
Наступна новина Депутат вимагає пояснень щодо функціонування МРТ в обласній лікарні
Останні новини
Схожі новини