На Волині нелюд прив'язав собаку посеред поля під палючим сонцем

На Волині нелюд прив'язав собаку посеред поля під палючим сонцем
Собаку прив'язали посеред поля

На Волині чоловік прив'язав собаку на полі, щоб той відганяв пташок. Але не створив для собаки укриття від палючого сонця.

Про це йдеться в дописі на сторінці редакції Старовижівської районної газети «Сільські новини» в Facebook.

Публікуємо допис у скороченому обсязі:
 


Кілька днів тому надвечір поверталась додому з річки. Разом зі мною йшли діти шкільного і дошкільного віку. Усіх нас змусила зупинитись картина, яку ми побачили: на полі, де не було жодного укриття, рив собі нору пес, виснажений майже 30-градусною спекою, зморений голодом, спрагою і прямим сонячним промінням, з важким цепом та подвійним ошийником, товщиною до 10 сантиметрів (на знімку).

Як виявилось пізніше, нещасну тварину вже не вперше залишають напризволяще у полі, аби та відганяла пташок від кукурудзи, яку так рівненько посадив дбайливий господар. М’яко кажучи, ми завмерли від шоку. Дітки відразу почали розпитувати, чому, як і хто з нею так вчинив? Після п’ятихвилинного ступора вирішили напоїти тварину водою, що залишилась у нас після відпочинку. Розрізали пляшку навпіл, наповнили її, дали рештки їжі. 

Побачене кожного з нас зачепило за живе, а в мене просто в голові не вкладалось: наскільки ж потрібно бути жорстоким, щоб так знущатись над собакою! Це все ж таки жива істота.... 

Через деякий час ми знову повернулись до тварини. Напоїли, дали хліба... й відпустили. До речі, пізніше дізнались, хто є її хазяїном. Цей чоловік живе неподалік річки… У нас в селищі є чимало господарів, котрі відпускають своїх собак гуляти вулицями, де ті часто лякають перехожих. Але й так вчиняти категорично не можна. Людська жорстокість, незалежно від того, де і як вона була проявлена, просто лякає. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька міська влада «покинула напризволяще» ботанічний сад?
Наступна новина Як у Луцьку вітали медичних працівників із професійним святом. ФОТО
Останні новини
Схожі новини