У Луцьку привітали з Різдвом родини загиблих Героїв. ВІДЕО

У Луцьку привітали з Різдвом родини загиблих Героїв. ВІДЕО
На зустрічі були присутні члени сімей загиблих воїнів АТО. Скріншот з відеосюжету

Напередодні Різдвяних свят у департаменті соціальної політики Луцькради зібрали членів сімей загиблих воїнів АТО аби привітати зі святами.

Зустріч відбулась 4 січня, йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Голова однієї з громадських організацій Любов Карабан розповіла – подарунками гіркоту втрати не заспокоїш, та все одно сім’ям приємно, що про них пам’ятають.

Окрім отримання подарунків, присутні родичі загиблих учасників АТО обговорили певні проблемні теми, адже як зазначила Любов Карабан – такі родини мають чимало пільг та можливостей отримати різного роду соціальну допомогу, про яку не всі знають.

Одна із присутніх на зустрічі, Надія Юхимівна зауважила, що люди абсолютно не мають поваги до Алеї слави, що у селі Гаразджа. Постійно їздять авто на великій швидкості, що неодноразово призводило до аварій, ще й водії дозволяють собі вмикати музику на повну. Прибрати біля могили, продовжує, пані Надія неможливо, адже на другий день знову те ж саме, владці ж на це закривають очі.

Більше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині під час новорічних свят побільшало «дзвінків з банку» від шахраїв
Наступна новина Новорічний виступ маленьких волинян на унікальних світлинах 100-річної давнини. РЕТРОФОТО
Останні новини
Схожі новини