У Луцьку призначили нового головного освітянина

У Луцьку призначили нового головного освітянина

У Луцьку призначили нового очільника департаменту освіти. Ним став директор ліцею №27 та депутат Луцької міської ради Віталій Бондар ( фракція «За майбутнє»). 

Про це йдеться у розпорядженні мера Луцька від 25 червня. 

До слова, нещодавно у Луцькраді ліквідували управління освіти і створили департамент освіти. 

«ПРИЗНАЧИТИ БОНДАРЯ Віталія Олексійовича з 01 липня 2021 року на посаду директора департаменту освіти Луцької міської ради як переможця конкурсу з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», – йдеться у розпорядженні. 

Нагадаємо, головною освітянкою Луцька була Зіновія Лещенко. 

Довідка: Віталій Бондар народився 21 червня 1984 року в смт Іваничі, Іваничівського району, Волинської області. 
З 2001 р. по 2006 р. навчався у Волинському державному університеті  імені Лесі Українки на історичному факультеті, здобув кваліфікацію історика, викладача історії.
З 2006 р. по 2010 р. навчався в Одеській національній юридичній академії та здобув кваліфікацію юриста. 
Починаючи з 2006 року, займаюсь викладацькою діяльністю, особливу увагу приділяю роботі з обдарованими дітьми. Вихованці постійно є переможцями предметних турнірів, олімпіад з історії та правознавства як на обласному, так і на Всеукраїнському рівні.
Неодноразово нагороджувався грамотами та подяками Іваничівської районної ради, Іваничівської районної державної адміністрації, Луцької міської ради, Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації.
В 2016 році за перемогу у конкурсі «Учитель року – 2015» у номінації правознавство нагороджений почесною грамотою Верховної Ради України

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перевірили рятувальні пости на волинських водоймах. Чи виявили порушення
Наступна новина «Svitlynka kids club» запрошує у дитячій літній табір. Яка програма
Останні новини
Схожі новини