Чому у луцькій школі №27 не вистачає підручників і комп’ютерів

Чому у луцькій школі №27 не вистачає підручників і комп’ютерів

У луцькому ліцеї №27, який відкрився цьогоріч, не вистачає підручників з української мови, літератури та біології, і зовсім немає комп’ютерів. Останні довго купують через тендерні процедури, а перебої з постачанням книг є по всій Україні.

Про це у коментарі «Першому» розповів директор навчального закладу Віталій Бондар.

Лучанин Максим Бутолін поскаржився міській владі на те, що нова школа не повністю забезпечена підручниками та комп’ютерним обладнанням.

Очільник ліцею пояснює, що підручників не вистачає у третьому, четвертому, шостому, сьомому та восьмому класах. Це зокрема книги з української мови та літератури, біології.

«По певних предметах немає повноцінного забезпечення, але інші школи радо поділились підручниками з нами. Поки у класах діти діляться книгами, а вдома користуються електронними. Сподіваємось, що до кінця місяця проблему вдасться вирішити», - каже освітянин.

Також, зі слів Віталія Бондаря, у ліцеї поки немає комп’ютерного обладнання. Ноутбуки для трьох комп’ютерних класів, 8 мультибордів (інтерактивних дошок, - ред.) та проектори у навчальний заклад повинне купити управління капітального будівництва Волинської ОДА. Поки тривають тендерні процедури. В обласній державній адміністрації не беруться прогнозувати, коли укладуть договори з підприємцями та куплять техніку.

«Поки діти вчать інформатику за підручниками. Є навчальні модулі, при яких можна обійтись без техніки», - зазначає Віталій Бондар.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Висимо в повітрі», – директор скандальної луцької книгарні «Освіта»
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку 8 жовтня
Останні новини
Схожі новини