У селі на Волині будинок священника вночі залили гноївкою та побили вікна

У селі на Волині будинок священника вночі залили гноївкою та побили вікна

У селі Садів, близько 2:50 ночі, з 14 на 15 квітня, невідомі розбили вікна у будинку священника РПЦ в Україні Володимира Мелеся та залили житло трьома відрами гноївки. Втім, на сайті єпархії стверджують, що це – «прихильники ПЦУ».

Про це йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ.

Одне з відер вилилося на ліжко, де спала донька священника разом зі своїм малолітнім сином. 

«На місце події приїхали представники правоохоронних органів, які встановили, що скоєне – це дії рук представників «ПЦУ», які, не чекаючи рішення суду, чинять самосуд та намагаються усіма силами виселити священника на вулицю. Наразі відомості про інцидент правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває розслідування», – йдеться на сайті єпархії.

До слова, на сайті нагадують, що у селі Садів 2 лютого 2019 року зрізали замки на храмі УПЦ та оголосивши храм власністю ПЦУ. Настоятель храму Володимир Мелеся почав звершувати богослужіння у церковному будинку, куди й, власне, кинули гноївку. 

    


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку призупиняють проєкт «Соціальні контейнери»
Наступна новина У 426 волинян виявили ковід за останню добу. В яких районах найбільше нових хворих?
Останні новини
Схожі новини