У Луцьку продають старий американський седан в ідеальному стані

У Луцьку продають старий американський седан в ідеальному стані

У Луцьку виставили на продаж рідкісний автомобіль американської марки, яка давно припинила своє існування. Йдеться про автомобіль Hudson Custom Eight 14k 1937 року випуску, повідомляє Автоцентр з посиланням на оголошення Аuto.ria.

Такий автомобіль єдиний в Україні. Він пройшов повну реставрацію і має приголомшливий вигляд. 

Салон раритетного представницького седана оброблений білою шкірою, а на підлозі укладено ковролін. Рульове колесо виготовлене з дерева. У його оснащення включили аудіосистему з шістьма колонками та сабвуфером, електросклопідйомники, діодне підсвічування та центральний замок.

Під капотом Hudson Custom Eight встановлено не рідний мотор. Його замінили на 2,7-літровий бензиновий двигун, який працює у парі з п’ятиступінчастою коробкою BMW. Просять за унікальний седан 35 тисяч доларів.

Власник Hudson Custom Eight 14k розповів, що виявив автомобіль у Луганській області. Точніше те, що від нього залишилося. Машина більше нагадувала купу металу, аніж транспортний засіб. Досвідчені тюнери змогли повернути автомобіль до життя. На це вони пішли близько трьох років. Оригінальні деталі знаходили на різних сайтах та аукціонах. Скільки було витрачено на реставрацію, власник не називає.

Марка Hudson існувала з 1909 до 1957 року. Вона спеціалізувалася на випуску машин преміум класу. За обсягами виробництва вона не поступалася таким автогігантам того часу, як Ford і Chevrolet.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська вчителька – знову серед переможців Радіодиктанту
Наступна новина У Луцькому зоопарку папуга запам’ятав вітання «Слава Україні!»
Останні новини
Схожі новини