Волинська вчителька – знову серед переможців Радіодиктанту

Волинська вчителька – знову серед переможців Радіодиктанту

Вчителька із села Комарове Ковельського району Галина Шура другий рік поспіль опиняється серед переможців Всеукраїнського радіодиктанту Національної єдності.

Результати радіодиктанту 26 грудня оголосили під час прямого ефіру на "Українському радіо". Абсолютного переможця цього року немає. П'ятеро українців написали диктант усього з однією помилкою. Серед них – волинянка Галина Шура, повідомляє Суспільне. 

Пані Галина розповіла, що прямий ефір чекала і слухала онлайн. Єдину помилку, яку допустила у тексті "Твій дім", побачила ще до оголошення результатів.

"В останньому абзаці – вигук "Я вдома!", там знак оклику, лапки закриті. Речення закінчене і має бути крапка, а я її загубила. На чернетці та крапка була, а уже при переписуванні – без крапки. Це пунктуаційна помилка", – говорить Галина Шура.

За словами педагогині, її дуже вразив текст цьогорічного радіодиктанту. Каже, що випробовуватиме свої знання української і наступного року. Раніше, 2017-го року, волинянка здобула диплом за бездоганне написання радіодиктанту.

Загалом на перевірку тексту Радіодиктанту на Українське Радіо надійшло понад 30 тисяч електронних листів і майже 10 тисяч паперових. Серед переможців – 20 учасників.

Нагадаємо, 11 листопада об 11:00 на сайті "Українського радіо" опублікували текст Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності-2022. Текст під назвою «Твій дім» написала письменниця Ірина Цілик, в ефірі на Суспільному його прочитала артистка Ада Роговцева.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через відключення світла Луцьком сьогодні курсують не всі тролейбуси
Наступна новина У Луцьку продають старий американський седан в ідеальному стані
Останні новини
Схожі новини